söndag 19 oktober 2008

Ensam var ensamt

Då var det dags att summera lördagens paddling vilken bedrevs i gammal japansk anda, the samuraj way. Många veckors creeking hade dock totalt förstört Shoguns möjligheter att fånga en våg.
Det hela utspelade sig i Kvissle där vattenståndet precis tillät ett pass i parkeringsvågen. Efter att hela tiden ofrivilligt spolats ur vågen på vänstersidan så låg harakirin i luften. Men från himmelen sänd kom då uppenbarelsen som sade, du som paddlare kan faktiskt med hjälp av knän, höfter och paddel styra din farkost.
Med dessa ord sjungande i min välutvecklade hjärna lyckades jag faktiskt surfa vågen både framlänges och baklänges. En paparazi smygandes i buskarna längs stranden lyckades till och med fånga detta på bild.
För övrigt bör det tilläggas att delarna av t-up som befinner sig i Villhelmina i helgen knappast lyckats med konsten att masa sig ut i vitvattnet, denna bedömning gör jag utifrån MMS:en som nådde mig under gårdagens afton. Redan vid 17-tiden var de fnittriga som 13 åriga flickor som för första gången läppjat på en lösplugg (folköl). Titta på filmen T-up sings the blues och avgör själva.


En ensam vågryttare på prärien i solnegången.





Inga kommentarer: