lördag 11 juli 2009

Brothers

Det finns många kända bröder ute i världen. Bröderna Dalton, bröderna Dahl, Hansons och bröderna Olsson. Jag skulle kunna räkna upp många fler. Men hur gör man för att bli ett av dessa brödrapar? Daltons är ju kriminella, Dahls upptäckare, Hansons sjunger och Olssonbröderna åker skidor.
Vi skulle vilja bli ihågkomna för något, men vad? Sen skulle vi gärna vilja ha ett coolt namn. I och för sig ropar de "där ä tummen upp grabbarna" det är ju rätt coolt men pappa säg mest att vi har tummen upp i arschlet.

Ja ja, vi var ju och paddlade idag också. Kultsjöån stod på agendan. Några bilder som Carro tog kan ni kolla på här. Det var bara jag och brorsan, för hans frikort hade tagit apostlahästarna till vårt grannland. Men vi kanske gör en augustiturné och då ska han med!




Brödren


Boostra eller dö Rödtott!!


Ante eller Ajaj som han kallades som liten




En bild så Fösölars int´ska glöm han



2 kommentarer:

FrösöLars sa...

Ni har rätt när ni påpekar att Daltons är kända för att de försöker undvika "the long arm of the law", Olssons för sitt skidande och Hanssons för sina söta ansikten och vackra röster. Detta kan ju dock inte ni göra anspråk på.
Om vi skall leta karakteristika kring er Danielssons så krävs egentligen inget arbete alls. Ta en funderare kring pappa Maxans fysiska status, läs in er på storebror Antes sjukhusjournal och ryck lite löst i Rödtotts armar. Där har ni svaret, ni är redan kända.

cr sa...

Följdkommentar: någon slags mutation tror jag kommer bli deras kännetecken eftersom trots trasigheten ger de inte upp. Jag tror deras lemmar snart kommer ha extrema utväxter som skyddar deras bristfälliga lemmar och håller ihop skiten som skulle normalt gå av, brista eller hoppa ur spår. Förövrigt vill jag påpeka ytterligare en bristfällighet nämligen brödernas förmåga att stänga köksluckor, eller rättare sagt, att INTE stänga köksluckor - vilket inte kan besläktas med Maxans fysiska status, utan skulle mer ha hjälpt honom under sin invaliditet att hålla reda på sin hustrus, brödernas kära mors, snar på sjukliga benägenhet att öppna allt med gångjärn och låta det stå på vid gavel. Vad har vi köksluckor till? Ska de stå uppe kan vi lika gärna ta ned dem!