lördag 28 augusti 2010

Parasiter

Vi i Tummen upp har alltid varit glada åt att det finns andra i vår närhet som när samma intresse som oss, forspaddling. Vi har lärt oss att älska Levrén, Thörn, Pettersson, Larsson, Junkka 1 och till och med Junkka 2 som mödrar har svårt att älska m.fl. En syskonkärlek har uppstått, vi vill alla väl. Döm om vår förvåning då Forspaddling i Jämtland (forspaddlingiare.blogspot.com) ändrade sin underrubrik från "småpojkar med komplex gentemot FrösöLars" till "Som tummen upp fast bättre". Har ni aldrig upplevt en beef förr så har ni nu möjligheten att bli vittnen på nära håll. Har ni vägarna förbi Söderhamn nästa helg så kan jag utlova handgemäng, tänder kommer att lossna.

Skaffa ett eget levebröd åredjävular, don´t ride our backs!

Fuck off!

1 kommentar:

Fredrik Junkka sa...

Tummen upp och FPIÅ har varit bloggar i positiva anda med god smak ett visst mått av ironi om andra och en stor skopa självironi. Där TUP utmärkt sig för det sistnämnda, vilket också gett en guldpaddel.
Självgodhet och personangrepp är inget som gagnar någon och det är med sorg jag konstaterar att Lars som tidigare burit idealen högt har sjunkit till den lägsta av alla nivåer.
FPIÅ har gått över i sorgläge av detta trista tonläge