onsdag 25 augusti 2010

Ibland...

..blir man förvånad. Sms:ade Pastorn och frågade vad han skulle göra ikväll, fick svaret att han skulle jobba! Ja menar när har det hänt sist? För övrigt så har sniper kommit hem igen, det blev ett kärt återseende. Det var kakan som levererade honom till mig. Han hade haft en termos i sig sen norrlandsturen, den luktade inte gott....

3 kommentarer:

FrösöLars sa...

Ja du Uffe, man ska aldrig upphöra att förvånas. Jag såg idag att Pastorn lagt ut ett villospår på Facebook, någon skit om lokalproducerad mat från Funäs. Som om han bryr sig, hade känts mer äkta om han länkat till någon cool paddelrulle från staterna. Angående din Sniper så bjuder du på en skön straffspark. Var det ett kärt återseende? Provade ni sittbrunnen tillsammans? Rymdes ni båda? Hade han hållt sig torr, eller var han lätt fuktig runt öppningen?

CreekingUffe sa...

Kan väl säga att jag bjuder på öppet mål med bakbunden målvakt, allt för att roa dig Lars. Skrev ju att det var ett kärt återseende. Jag tror Pastorn försöker jobba upp sitt jobb-cred, antagligen har han varit lite väl frånvarande från jobbet i våras...

Eddy Backwater sa...

Innehållet i termosen hade faktiskt inte varit där sedan Norrlandsturen utan bestod av dyrbara droppar från KKSS inkissade klubbvåtdräkter.

För övrigt har Snipern varit med oss i bastun varje tisdag bara för att hålla sig varm tills ni fick ligga med varandra igen.

Jag kan bara hålla med om Pastorn är en falsk skojare som bara far med osanning.