onsdag 11 maj 2011

Ringde fältskär´n

Min gode vän Hulk (min gröna mystic) dog för några år sedan efter att Enan begått grovt våld mot honom, några försök till att hela min trasiga vän gjordes utan några lyckade resultat. Jag tog farväl och begravde honom i Brattland. Förra veckan fick jag nys om en doktor som var expert på den typen av skador (Bilskadecenter i Östersund). Jag samlade mod, ingen vill gå igenom ett så svårt sorgearbete fler än en gång. Jag tänkte att det kanske var dumt att riva upp gamla sår då man inte vet om han blir frisk igen.
Jag ringde, de tog sig an honom, jag hämtade hem honom efter ingreppet och har nu i några dagar väntat på att få tid att klä på honom hans fina inredning. Allt flöt på fint och kläderna passade fortfarande trots att han inte rört sig på flera år. Det sista plagget jag skulle sätta dit var hans vänstra knästöd, helvetet var borta. Jag vände upp och ned på hela huset, garaget och förrådet. Det var som uppslukat av Satan själv. Vart i fan är det.
Nu sitter jag med ett blödande vänsterben, fast besluten att åter få ta ut min vän i forsen. Då vänster knästöd gått förlorat bestämde jag att samma öde skall mitt vänstra ben möta för att på så vis göra knästödet onödigt. Fältskär´n kom med sin rostiga såg och kapade eländet ovanför knäleden.

PS Sista stycket bör man läsa med en nypa salt, men det kändes så just då. Har någon ett knästöd liggandes så tveka inte att skicka det till min vän. DS

3 kommentarer:

CreekingUffe sa...

Låter som Hulk kan bli en zombiekajak...

rödtott sa...

De försvinn... Nu ska jag ut i Malmöhelvetet... Wish me luck... Ha int uffe de ha ju ja de ,Knäskyddet alltså ... Godnatt.

rödtott sa...

????