onsdag 23 december 2009

Rekrytering till clicken

Ryktet gör gällande att suget på att bli en del av den mytomspunna paddelclicken t-up går långt ner i åldrarna. Nedan ser vi ett 18 veckor gammalt foster som frenetiskt gymnastiserar sin hand i sin längtan till att kunna forma den till en klockren tummen upp. Dock har fostret enbart fått till själva tummen i det uppsträckta läget, nu saknas bara att kunna kröka övriga fyra fyngrar för att kunna visa tecknet.
Detta enormt välutvecklade foster planerar att lämna bakvattnet (ni vet fostervatten och bulle i ugnen) i slutet på maj för att på så sätt pricka in vårfloden och snabbt komma igång med paddlingen.

God jul på er alla tummen upp-lovers!


torsdag 17 december 2009

tisdag 15 december 2009

Mys-Tiska affärer

När två osociala norrlänningar gör affärer med varandra sker det fåordigt och fort. Helst via mejl för då slipper man utväxla onödiga artighetsfraser med varandra, vilket annars kan ske om man gör affärer med folk med sydligare ursprung.
Nä kort och konsist ska det vara, är ett pris sagt så är det det som gäller, annars så får det vara.

Sagt med detta så har jag köpt en mys-tik av Mr. Red-Tott from Wilhelmina.

Fast ibland kan fåordigheten och den obefintliga sociala förmågan göra att missförstånd och osäkerhet kan uppstå.
Såg en annons på en paddel som fäll mig i smaken, detta var nog en 2 månader sedan.
Det var en känd herre i trakterna som hade lagt ut en annons på sin brors paddel som han tänkte sälja för att få pengar till sina egna nöjen.
Skickade sms till honom (vilket är ett bra alternativ till mejl när man inte har tillgång till det) vi kom överens om pris och att paddelen senare skulle fraktas upp från den staden brodern är bosatt i.
Jag tänkte sedan att försäljaren hör nog av sig senare när han vill ha betalt och paddelen anlänt. Dödstyst, inte hört ett ljud från honom. Fåordighet kan vara en välsingelse ibland, men man behöver inte gå till överdrift.