lördag 31 januari 2009

Ante är på tjocken!


Vad härligt det är att vara den som får berätta att Ante är på smällen, efter många försök under lång tid har han äntligen fått till det. Nedkomsten beräknas till början av april, men eftersom han har smått sedan tidigare så kanske det blir lite tidigare. På ultraljudet undrade de om han ville veta vad det är som väntas, detta ville dock inte Ante som vill ha överraskningen kvar. Men efter lite övertalning av oss andra i t-up gav han efter och bad dem berätta vad de såg på bilderna. I april kommer det en liten Jackson All Star.


Grattis Ante!

Bilden på det lilla underverket från ultraljudet.

torsdag 22 januari 2009

Substitut för vitvatten

Nu när det vita vattnet förvandlats till is så får kajakerna paddlas på annan form av vatten, nämligen snö. t-up har ett paddelsug i paritet med Lou Reed´s sug på heroin (på 70-talet), Reinfeldts sug på BlondinBella, Ladys sug på Lufsen, Hamas sug på förtjänad respekt, Antes sug på ett helt knä, Åke Tobias sug på havredryck och Lars sug på näringsämnen. Med andra ord ett väldigt stort sug. Därför begav vi oss till en snötäckt backe.
Denna backe gjorde två nya pojkar till fullvärdiga medlemmar av den exklusiva skaran t-up. Det var T-bone och H2O som blott 7 och 8 år gamla mästrade den vita snön i dessa, för den tinade varan avsedda, farkoster av orange plast. All respekt till dem och ett rungande VÄLKOMMEN till oss i t-up (nu slipper ni ha "freestylesvans" broderat i mössan).





H2O på sidsurf i pudret.




T-bone strax innan han gör sin beryktade loop.




FrösöLars kämpar i motvinden, dock är han starkare än naturen.




Ante styr sin Jackson med järnhand, här har pojken precis rollat och kommit på rätt köl.




söndag 18 januari 2009

Längtan

Igår var vi i Åre och åkte skidor. På kvällen, när vi satt i Lars stuga i Brattland, pratade vi lite om sommarens paddling. Vi undrade om vi skulle stöta på några av de trevliga bekantskaper vi skaffat oss i Åre, genom paddlingen i sommar. Vi pratade även om den längtan som nu börjar krypa på oss inför sommarens paddling. Lars undrar hur bra han kommer att vara nu när han har en Mystic och jag undrar vilka nya uttryck David kommer att lära oss i sommar.

Har inga nya bilder men här kommer en bild från Kvissle i vårflod. Bilden är tagen från träbron bredvid vägen längs ner i strömmen.


torsdag 8 januari 2009